Jag älskar typer!

Många olika typer men speciellt en typ: Gutenberg som uppfann tryckkonsten där han även använde typer att sätta text med. Visste ni att den är från 1400-talet? Det är grunden till en bransch som jag tillhör.

Jag heter Cathrin Jakobsson och mitt företag heter Palmeblads Grafiska.

Jag är i princip född mellan en tryckpress och ett papperslager då jag kommer från familjeföretaget Palmeblads Tryckeri och vidare till Billes Contact tryckeri och har minst 20 års yrkes vana i branschen.

Jag älskar doften av trycksvärta i tex en nytryckt broschyr som man bläddrar i första gången.

Jag samarbetar med flera duktiga leverantörer och personer i branschen och har upphandlade rabatter för att kunna serva mina kunder genom bästa lösningen, utförandet och priser som passar er bäst och projektleder dem fram till färdig levererad produkt. Det kostar alltså inget extra för ditt företag att anlita mina kunskaper och kontakter.

Jag brinner även för Julkort, vykort, konst och design:

– I form av vår försäljning av julkort och kontakterna med fotografer och konstnärer. Palmeblads julkortsförsäljning sträcker sig minst 50 år tillbaka i tiden.

– Som en del av min hobby som är att måla tavlor, färgstarka föreställande naivistiska motiv

– Och även design, färg , form, original och layout. ( Jag hjälper gärna till med enklare original och justeringar och vid större projekt har jag flera duktiga originalare och kreatörer som gärna hjälper till)