logo-elegant

Palmeblads Grafiska är återförsäljare för exklusiva bröllopskonceptet Bjud-in.

Inbjudningskortet är det första Era gäster ser. Design, tryck och kreativitet i färdiga genomtänkta kollektioner. Och ett annorlunda digitalt sätt att kommunicera med bröllopsgästerna på. Det är att bjuda in med elegans.

Våra bröllopskollektioner består av väldesignade och lyxiga trycksaker. De sätter en hög nivå på det tänkta bröllopet. Alla kollektionerna är genomtänkta och optimerade för att passa i tryckpressarna och i speciella kuvert och askar. Kollektionerna består av bl a save the date kort, inbjudningskort, matchande kuvert eller askar, vigselfolder, festbroschyr, meny, placeringskort.

Välkomna att välja den kollektion som bäst passar för Ert bröllop! Vill ni ändra i våra befintliga kollektioner eller ha ett helt eget formspråk – slå oss en signal.

Här följer några färdiga koncept där vi gärna hjälper till att lägga in er text. Det finns även möjlighet att få skräddarsytt material från egna idéer.

Vi hjälper er att genomföra alla era bröllopstrycksaker tills ni har ett färdig produkt-kit i handen redo för att kunna skickas ut på post o användas till dukningen på middagen och i kyrkan.

Vi kan även hjälpa till med ev tillbehör för en extra personlig touch till inbjudnings utskicket och dukning som tex små metallhjärtan att lägga i askarna eller små organzapåsar till korten osv..

Välkomna att höra av er så hjälper vi gärna till att ta fram alternativ och idéer.


Här är våra kollektioner:

 

Champagne:

Kollektionen champagne guld går i toner av guld. Gästerna får först ett save-the-day-kort som ligger i ett kuvert i guld som direkt markerar en hög standard. Pappret har en metallicskimrande guldton med glitter i och matchar det guldsilkiga kuvertet. Själva inbjudningskortet får gästerna senare och då ligger det i en svart presentask. Formspråket är romantiskt och exklusivt och det trycks i enbart svart. Linjerna ger en skir och äkta känsla. Trycksakerna sätts på ett tjockt svart ark som ger en fin inramning. Champagne finns i guld och silver.

[widgetkit id=2123]


Bohuslän:

Kollektionen Bohuslän är en serie med inspiration från havet. Basen är en ljusblå ton. Inbjudan kommer till gästerna i en fin vit ask med ljusblått snöre runt. I boxen kan ni med fördel lägga i något roligt (ingår ej). Typsnitt och formelement är hämtade från båt och havslivet. Bohuslän finns endast i ljusblått.

[widgetkit id=2159]


Torekov:

Kollektion Torekov bygger på att gästerna får en påse av brudslöjenät med en inbjudan i, i brevlådan. Varje gäst ska känna sig utvald. Formspråket är stilrent och elegant. Paketet passar utmärkt både för ett lantligt eller ett modernt bröllop. Finns i vinröd eller marinblå färg.

[widgetkit id=2161]


Barcelona:

Kollektionen Barcelona kännetecknas av de intensiva färgerna. Formspråket är romantiskt men tufft och vågat. Det kvadratiska formatet ger en stabil känsla. Passar utmärkt på det moderna eller färgstarka bröllopet. Barcelona finns i rosacerise, lime och lila.

[widgetkit id=2174]


puff-prislista puff-bestallning


Webb:

Varje kollektion kan köpas tillsammans med 3 olika webbdelar som tillägg: Hemsida, e-post och anmälningssystem.

Hemsida:

Lägg gärna till tjänsten att få en hemsida producerad i samma stil som din bröllopskortslayout för ett proffsigare intryck och så att alla gäster hittar informationen enkelt på nätet. Innehåller 5 sidor där ni lägger in valfri text. Färdiga mallar finns, ni bestämmer enbart text o bilder själva.

Se exempel på mall här. www.osar.se/cshemsida

Save the date e-post:

Skickas till alla gäster. Ett layoutat e-postutskick där gästerna kan reservera datumet. E-post utskicket är personligt och har mottagarens namn i rubriken. (”hej Anna”).

System för anmälningar:

Ett helt unikt sätt att O.S.A. på. Det innebär att varje gäst på inbjudningskortet får en personlig webbadress som leder till brudparets anmälningssida och får där en personlig hälsning från brudparet och anmäler sig och ev allergier digitalt. Det presenteras sedan i en excelfil till brudparet via ett mail och de eller annan ansvarig tex värdpar har också har tillgång till listan under tidens gång till osa är klart. Här skriver de även sitt mobiltel.nr. De kommer till en websida som bekräftar att de anmält sig. Responspanel: Brudparet får inloggningsuppgifter till en responspanel och kan i realtid se vilka som anmält sig. Excel fil: På utsatt osa dag mailas en excelfil till brudparet (eller annan) med uppgifter om antal anmälda.

Det presenteras sedan i en excelfil till brudparet via ett mail och de eller annan ansvarig tex värdpar har också har tillgång till listan under tidens gång till osa är klart.
Exempel på osar sida för champagne: www.osar.se/cs/simon

webb
Exempel på osar sida för Torekov: www.osar.se/brollop/sandra


puff-prislista puff-bestallning